Uw locatie: Beginpagina / Cafetaria

Nieuw!

Loempidel

Een hit! Frikandel in een krokant jasje met daaronder een vleugje oosterse saus, gelabeld als de 'Vietnamese frikandel'.

€ 2,80

Openingstijden

Wo t/m Ma 11.00 - 21.00
Di gesloten

Verantwoord frituren

Cafetaria

Cafetaria - Eethuis Thielen

Bestellen

Het is helaas niet mogelijk om via de website uw bestelling te plaatsen, omdat wij dan geen invloed hebben op de verwerking.

U kunt echter wel telefonisch uw bestelling plaatsen (0478 582170). Het kan voorkomen dat u, op zeer drukke tijden, een wachttijd heeft. Wij proberen deze wachttijd altijd zo kort mogelijk te houden. Na het aannemen van de bestelling krijgt u een tijd door wanneer deze gereed zal zijn. Op deze manier proberen wij iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Betalen

PinnenContante betalingen zijn nog niet weg te denken, maar het pingedrag in onze zaak is enorm toegenomen. Twee derde van onze gasten maakt er al gebruik van en dat stellen we zeer op prijs. Voor u en onze veiligheid!

Verantwoord frituren

Sinds 2007 bakken wij in frituurolie. Met een product waar wij 100% achter staan. Tegelijkertijd komen wij tegemoet aan de wens om "verantwoord" te frituren. Wilt u er meer over weten, klikt u dan op het logo aan de linkerzijde.