Uw locatie: Beginpagina / Over Ons

Nieuw!

Glutenvrije mexicano

Inmiddels hebben we een uitgebreide keuze in glutenvrije producten!

€ 2,25

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woe t/m Zon 11.00 - 20.30

Verantwoord frituren

Over ons

Cafetaria Eethuis Thielen

Wie zijn wij?

Op dit moment is de zaak in handen van ons; Chris en Pia Janssen. Wij worden nog af en toe bijgestaan door Mariet. Wij hebben één dochter genaamd Fleur, die wanneer ze maar kan een handje mee helpt in de keuken. En in de weekenden zelfs samen met haar vriend Djaimy.

Natuurlijk kunnen wij het vele werk niet allemaal alleen, daarom hebben wij 12 parttimers in dienst. Jos, de broer van Pia, neemt al 25 jaar het café en zaalgedeelte waar. Ook Petra en Marion hebben al diverse mijlpalen bereikt in de cafetaria. Verder versterken Sjuul, Robbin, Emma F., Merli, Jans, Jort, Nikki, Emma R. en Meike ons team.

Bij ons staan "klantvriendelijkheid" en "kwaliteit" voorop. Met ons gehele team proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij hopen u daarom snel eens te kunnen begroeten in onze zaak.

Uitstapjes

VaVaVoom Music Company
Op 2 januari 2007 zijn wij met het hele team naar VaVaVoom Music Company in Utrecht geweest, waar wij een cd hebben opgenomen. Dit is de single "We are the world" van USA for Africa. Het was natuurlijk lachen, gieren en brullen! Maar een mooi eindresultaat is het zeker geworden.

Nijmeegse Vierdaagse
Al jaren doet Chris, met enkele leden van ons team, mee aan de Nijmeegse Vierdaagse. Onder de naam "Groeten uit Venray" laten zij zich zien tijdens de Vlaggenparade in het Goffertstadion. Hier vindt de officiële opening van deze Internationale wandeltocht plaats. Fier dragen ze dan het bord "Venray" en de gemeentevlag. Een prachtige ervaring!

Vlaggenparade

Tijdens de tocht
Als de eindstreep dan weer behaald is, geeft dat een geweldig goed gevoel!